Portfolio

Brook's - independent book shop
Brook's - independent book shop

The back bar feature wall can be dressed for books or beverages, providing a flexible back drop.

Brook's - independent book shop
Brook's - independent book shop

A new venture for my clients who are passionate about books, wine and coffee. Creating the perfect pairing, allowing guests to browse literature and socialise with friends.

Brook's - independent book shop
Brook's - independent book shop

The childrens' corner is situated to the back of the store to entice customers through the store

Brook's - independent book shop
Brook's - independent book shop

The back bar feature wall can be dressed for books or beverages, providing a flexible back drop.

1/6
Scandikitchen
Scandikitchen

A crisp palette of cool ply, concrete effect vinyl with a splash of green and rose pink brightens the interior.

Seating area
Seating area

New banquette seating floats above the floor, provides a flexible layout for guests.

Refurbishment of a popular London based cafe/retail offer. The space to be totally revived, changing the layout, creating a ‘hygge’ feel with new bespoke banquette seating and servery.

Scandikitchen
Scandikitchen

A crisp palette of cool ply, concrete effect vinyl with a splash of green and rose pink brightens the interior.

1/3
Number Nine Lounge, Wembley Stadium
Number Nine Lounge, Wembley Stadium

The concept of ‘adventure’ was brought to life in the new members area. Exotic prints and colours provides a real sense of escapism. In association with KSS* Photo (c) Adrian Lambert 2019

Bespoke banquette seating
Bespoke banquette seating

Curvaceous banquettes break up the furniture arrangement creating interest and drama.

Dispense bar
Dispense bar

A bright vibrant palette includes hand glazed tiles and palm inspired brass fret work canopies, and digital 'palm' wallcovering.

Number Nine Lounge, Wembley Stadium
Number Nine Lounge, Wembley Stadium

The concept of ‘adventure’ was brought to life in the new members area. Exotic prints and colours provides a real sense of escapism. In association with KSS* Photo (c) Adrian Lambert 2019

1/6
Private residential scheme
Private residential scheme

This project involved a complete reorganisation of the ground floor of this 1930's semi. Creating an open, fresh and contemporary space, for the whole family to enjoy.

Private residential scheme
Private residential scheme

A bright widened hallway guides you to the family space at the back of the house. A bespoke staircase with glass balustrade and walnut treads leads you upstairs.

Private residential scheme
Private residential scheme

Bespoke tv wall constructed of oak effect timber slats, completed the lounge fit out, concealing the old fire place.

Private residential scheme
Private residential scheme

This project involved a complete reorganisation of the ground floor of this 1930's semi. Creating an open, fresh and contemporary space, for the whole family to enjoy.

1/5
TaylorMade Golf - Brand Centre
TaylorMade Golf - Brand Centre

The lounge creates a professional yet relaxed environment

TaylorMade Golf - Brand Centre
TaylorMade Golf - Brand Centre

The feature fin ceiling undulates, reflecting a topographic feel of a golf course

TaylorMade Golf - Brand Centre
TaylorMade Golf - Brand Centre

The entrance corridor draws you along, highlighting key athletes on back lit graphic frames

TaylorMade Golf - Brand Centre
TaylorMade Golf - Brand Centre

The lounge creates a professional yet relaxed environment

1/7
Private residential scheme
Private residential scheme

By removing a partition wall, and extending the property into a dead end space in the garden, the combined living and dining room has opened up the space, with light pour in through new skylights

Private residential scheme
Private residential scheme

Before photo of the clients lounge and dinning room, part divided by an archway.

Private residential scheme
Private residential scheme

By removing a partition wall, and extending the property into a dead end space in the garden, the combined living and dining room has opened up the space, with light pour in through new skylights

1/2
SEEC - Ora restaurant
SEEC - Ora restaurant

Professional training restaurant for FE students. The restaurant design was commended at the FX Awards. In association with KSS*

SEEC - Ora restaurant
SEEC - Ora restaurant

Bespoke banquettes with feature chandelier above. Mirrored ceiling section, elongates the appearance of the acrylic bubble rods

SEEC - Scoff
SEEC - Scoff

Student refectory break out space designed in association with the students. The digital wallpaper could be updated to provide flexibility. In association with KSS*

SEEC - Ora restaurant
SEEC - Ora restaurant

Professional training restaurant for FE students. The restaurant design was commended at the FX Awards. In association with KSS*

1/4
RFU Spirit of Rugby Reception
RFU Spirit of Rugby Reception

Refurbishment of the Spirit of Rugby hospitality venues at Twickenham Stadium. In association with KSS*

RFU Spirit of Rugby Reception
RFU Spirit of Rugby Reception

Bespoke super graphic connects the floors, guiding guests up the stairs.

RFU Council Room
RFU Council Room

Refurbishment of the prestigious bar for Council guests. Bespoke dispense bar and stepped ceiling coffers create grandeur. In association with KSS*

RFU Spirit of Rugby Reception
RFU Spirit of Rugby Reception

Refurbishment of the Spirit of Rugby hospitality venues at Twickenham Stadium. In association with KSS*

1/8
THFC Training Ground
THFC Training Ground

First team reception to inspire and help create camaraderie amongst players. In association with KSS*

THFC First Team Reception
THFC First Team Reception

Picture frame window providing glimpses out to the first team pitches. In association with KSS*

THFC Training Ground
THFC Training Ground

Academy classrooms create a flexible space for teaching and learning with visual messaging In association with KSS*

THFC Training Ground
THFC Training Ground

First team reception to inspire and help create camaraderie amongst players. In association with KSS*

1/6
Havering College - The Square
Havering College - The Square

Refectory, student services and cafe refurbishment working closely with the catering operator. The 'square' motif was used coherently through the design in the ceiling and graphic application. In association with KSS*

Havering College - The Square
Havering College - The Square

The feature square coffers, bought light into a very deep floor plan and broke up the vast ceiling

Havering College - The Square
Havering College - The Square

Dedicated staff cafe area separated from main refectory. In association with KSS*

Havering College - The Square
Havering College - The Square

Refectory, student services and cafe refurbishment working closely with the catering operator. The 'square' motif was used coherently through the design in the ceiling and graphic application. In association with KSS*

1/5
St Thomas' Hospital
St Thomas' Hospital

Wayfinding scheme creating a pleasant environment for patients and visitors alike, introducing 'phase parks' along the route. In association with KSS*

St Thomas' Hospital
St Thomas' Hospital

New glazed extension bought light into the corridor, a 'pause park' to sit and admire the beautiful views across the Thames to Westminster.

St Thomas' Hospital
St Thomas' Hospital

Coloured lit globes highlighted key circulation points.

St Thomas' Hospital
St Thomas' Hospital

Wayfinding scheme creating a pleasant environment for patients and visitors alike, introducing 'phase parks' along the route. In association with KSS*

1/3
Newlon Headquarters Welcome area
Newlon Headquarters Welcome area

New build workspace creating a 'living with us' concept for visiting residence and employees, creating a welcoming space. In association with KSS*

Newlon Headquarters
Newlon Headquarters

Open plan workplace introducing different spaces for concentration and communication. In association with KSS*

Newlon Headquarters
Newlon Headquarters

Mezzanine balcony area provides office resources dotted around.

Newlon Headquarters Welcome area
Newlon Headquarters Welcome area

New build workspace creating a 'living with us' concept for visiting residence and employees, creating a welcoming space. In association with KSS*

1/4
SKM offices
SKM offices

Clean lines and crisp interior greets visitors at reception In association with KSS*

SKM offices
SKM offices

Clean lines and crisp interior greets visitors at reception In association with KSS*

1/1
NEC Birmingham Bar
NEC Birmingham Bar

Refurbishment of the bar offer, transformed the space with a new fin ceiling, new bar and poser seating. In association with KSS*

NEC Birmingham Bar
NEC Birmingham Bar

Introduction of large scale cooking photography bought character to the space.

NEC Birmingham Food Market
NEC Birmingham Food Market

Refurbishment of the in house food offers creating a modern servery. In association with KSS*

NEC Birmingham Bar
NEC Birmingham Bar

Refurbishment of the bar offer, transformed the space with a new fin ceiling, new bar and poser seating. In association with KSS*

1/3
LSC Offices nationwide
LSC Offices nationwide

A roll out scheme of 50 offices, creating 'choices and spaces' for employees, selected from a Brand Manual. In association with KSS*

LSC Offices nationwide
LSC Offices nationwide

Offices could choose the kit they required for their office, combining open plan hot desking, concentration dens and informal and formal meeting spaces.

LSC Offices nationwide
LSC Offices nationwide

Flexible working was encouraged with mobile pedestals wheeled to your chosen work place

LSC Offices nationwide
LSC Offices nationwide

A roll out scheme of 50 offices, creating 'choices and spaces' for employees, selected from a Brand Manual. In association with KSS*

1/3
Centrica head office
Centrica head office

Atrium space used for socialising, touch down and informal meetings. In association with EdgeGB

Centrica head office
Centrica head office

The space was previously under utilised, the introduction of bespoke banquette seating areas and break out furniture, and feature lighting, maximised the usage for all staff members and visitors.

Centrica head office
Centrica head office

Atrium space used for socialising, touch down and informal meetings. In association with EdgeGB

1/2
Coheanel Learning Centre
Coheanel Learning Centre

Refurbishment of the FE library to consolidate the spaces required, providing study space and resources. In association with KSS*

Coheanel Learning Centre
Coheanel Learning Centre

A full inventory of books was taken to equate the quantity of shelving, magazines etc required to be accessed.

Coheanel Learning Centre
Coheanel Learning Centre

Refurbishment of the FE library to consolidate the spaces required, providing study space and resources. In association with KSS*

1/2